Om Ubri Medical AS

Ubri Medical AS er et familiedrevet firma som leverer medisinsk forbruksmateriell innen stomi- og kontinens til norske sykehus, apotek og bandagister. Stomi- og kontinensproduktene er refusjonsberettiget gjennom Blåreseptordningen og kan bestilles via din bandagist eller apotek. I vår nettbutikk fører vi i tillegg et bredt utvalg av medisinsk støtteundertøy og bekledning til stomiopererte. Er du stomioperert og ønsker å prøve våre produkter, eller trenger du veiledning for å finne riktig støtteundertøy er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi legger vekt på service og omsorg for våre kunder.

 

Historie

Ubri Medical AS ble startet av Kjell Myrseth i 2008. Ubri Medical lanserte og distribuerte den første silikonbaserte medisinske plasterfjerneren som kom til Norge for 13 år siden, Trio Niltac. Siden etableringen har Ubri Medical spesialisert seg innen stomi og kontinensprodukter med fokus på å bidra til produktutvikling og nytenkning innen stomipleie.

Ubri Medical representerer Britiske Trio Healthcare og Kavendor, innovative produsenter som satser på forskning og produktutvikling

Vårt mål er å fremme livsvalitet for alle som lever med stomi og kontinens, og gjøre våre produkter til veletablerte hjelpemidler i helsesektoren.

Visjon

Å gi stomi- og kontinenspasienter en enklere og tryggere hverdag ved å tilby bransjens mest hudvennlige produkter og innovative løsninger.