Vi tilbyr tre leveringsalternativer:

 

  • Pakke i postkassen. Pakker under 2 kg. Leveringstid 3-5 virkedager.

Fraktkostnad beregenes etter Postens vekttabell.

Pakken din leveres i postkassen avhenging av hva slags bolig og nabolag du bor i.Sjekk derfor at adressen du har oppgitt er riktig, og at sjekk at postkasse er merket med navnet ditt. Du mottar en SMS fra Posten om at pakken er levert. Du kan også spore pakken via linken du får i leveransebekreftelsen.

 

  • Pakke til hentested . Pakker over 2 kg som ikke får plass i postkassen. Leveringstid 3-5 virkedager.

Fraktkostnad beregnes etter Postens vekttabell.

Pakken din leveres til nærmeste Posten utleveringssted. Du vil da motta en SMS fra Posten når pakken kan hentes. Vennligst ta med gyldig ID og melding om levering til utleveringsstedet.

 

  • Hent selv hos Ubri Medical

Bor du i Grenlandsområdet kan du hente din bestilling i Skien. 

Bestillingen blir pakket senest 24 timer etter at bestillingen er lagt inn. Du mottar en e-post når bestillingen er klar for henting. 

Pickup tid er mellom kl 11-15 på hverdager.

Hentepunkt: Nedre Kongerød 39, 3737 Skien.

 

Leveranse bekreftelse

Når ordren din er blitt pakket og sendt fra vårt lager, sender vi deg en bekreftelse på e-post om at pakken er på vei. Du vil også motta epost med sporingsinformasjon og en SMS når den er levert. Normal leveringstid er ca 3-4 virkedager. 

 

Uavhentede pakker

Pakken må hentes på leveringsstedet innen 14 dager. Uavhentede pakker returneres til oss, og faktureres 200 kr for å dekke frakt og administrativ utgifter.