KJØPSBETINGELSER

Generelt


Følgende vilkår gjelder kjøp av varer og tjenester, levert av Ubrimedical.no
Vilkårene gjelder alt salg fra ubrimedical.no så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom. 


Priser og levering


Alle priser er oppgitt eks. frakt, med mindre annet er nevnt. Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører. Vi forbeholder oss retten til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i prissvingninger, feil på priser og lagersituasjon. Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. Ubrimedical.no er ikke ansvarlig for forsinkelser som oppstår hos Posten. Når tid er oppgitt i antall dager, menes hverdager. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft.

Vi tar forbehold om mulige trykk, og skrivefeil på vår nettside eller i vårt nyhetsbrev. Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Ubri Medical’s side, kan dette endres uten unntak, dersom kunden blir gjort oppmerksom på dette innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. 

Vi forbeholder oss også retten til leveringsnekt av din ordre/bestilling grunnet teknisk feil, prisendringer, lagersituasjon eller andre årsaker.

Kundens plikter


Den som er registrert som kunde hos ubrimedical.no, er ansvarlig for betaling av de ytelser strikkemekka.no eller våre samarbeidspartnere leverer i henhold til gjeldende vilkår. Ansvaret omfatter også andres bruk av kundens tilgang, herunder uvedkommendes bruk, så fremt det ikke kan påvises at uvedkommendes bruk er muliggjort gjennom uaktsomhet fra Ubri Medical sin side. For å handle på Strikkemekka.no må man være over 18 år.

Frakt

Vi tilbyr to ulike fraktalternativer.

1) Pakke i postkassen med sporing kr 67,- (inntil 2 kg)

2) Pakke til hentested kr 169,-

Vi pakker normalt bestillingen din innen 24 timer (man-fre) og sender pakken fra vårt lager innen 1-4 arbeidsdager. Pakken bruker som oftest 2-3 virkedager i Sør-Norge og 5-7 virkedager til Nord-Norge. Vi kan dessverre ikke garangere for Postens leveringstider.

 

 

Reklamasjon


Før feil meldes til Ubrimedical.no, bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Dersom kunden kan vise til at produktet ikke fungerer slik ubrimedical.no har beskrevet at det skal gjøre, må kunden melde dette til ubrimedical.no snarest slik at ubrimedical.no kan iverksette nødvendige tiltak for å rette opp feilen. Kunden vil da få nytt produkt så langt lagerbeholdningen rekker. Om produktet er utsolgt vil kjøpe,- og fraktsummen bli refundert. Kunden mister sin rett til å gjøre en mangel gjeldende dersom han ikke gir ubrimedical.no melding innen rimelig tid etter at han oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Hvis kunden på eget initiativ iverksetter tiltak for å utbedre mangelen ut over det som måtte være avtalt med ubrimedical.no, betaler ikke ubrimedical.no disse utgiftene.

 

Returrett og bytte

Du har 30 dagers bytterett på det du har kjøpt, forutsatt at produktet er ubrukt, uskadet og har intakt orginalemballasje. Av hygieniske årsaker byttes ikke intimprodukter, som underdeler til undertøy og badetøy.

Slik gjør du:


1. Legg ordreseddelen/følgeseddelen sammen med det du skal returnere. Bruk orginal embalasje (eller annen tett forpakning).
2. Send pakken til Ubri Medical Ltd, Klyvevegen 9, 3740 Skien.

3. Du betaler selv for porto

Når vi har behandlet din retur vil vi oppdatere faktura eller tilbakebetaling. Dersom du ikke har betalt din faktura, vil varen slettes fra faktura og du vil få tilsendt en ny.

 

Reklamasjon og angrerett

Feil med leveransen


Skulle du mot formodning motta en forsendelse med feil, så ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å få korrekte varer. Det skjer veldig sjeldent, men siden det er en menneskelig prosess så kan det oppstå.

Vi ber deg gi beskjed om evt. feil og mangler så snart som mulig etter at du mottar pakken din, og senest innen vår frist for retur og bytte som er 30 dager etter mottatt vare.

Skade på leveransen


Er du uheldig så kan det oppstå skader på pakken din på vei til deg. Hvis dette skulle skje, kontakt oss så skal vi hjelpe deg med å få tilsendt nye varer.

Angrerett

Angrerettlsoven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist).Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til 1 år. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den. Intimprodukter som underdeler til undertøy og badetøy er unntatt angreretten. 

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har risikoen for transporten tilbake til oss. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg.
Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.Uavhentede pakker


Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr på kr 400,- for å dekke våre kostnader i forbindelse med pakking, frakt og administrasjon.

Ekstraordinære forhold


Ubrimedical.no er kun ansvarlig for tap for varen, dersom det er påvist feil eller mangler fra Strikkemekka.no sin side. Dette gjelder likevel ikke hvis Ubrimedical.no kan vise til at mangelen skyldes forhold utenfor Ubrimedical.no’s kontroll, og som Ubrimedical.no ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller hindre følgene av. Ubrimedical.no er ikke ansvarlig for indirekte tap som følge av mangler, med mindre tapet er voldt ved grov uaktsomhet eller forsett fra Ubri Medical’s side. Ved forbrukerkjøp kan ikke vilkårene være dårligere enn vilkårene i loven, jfr. Lov om forbrukerkjøp av 2002-06-21 nr. 34.

Nyhetsbrev/SMS


I vår butikk kan du registrere at du ønsker å motta reklame fra oss. Vi sender kun reklame ved nyhetsbrev og SMS til de som har registrert at de ønsker dette. Du kan når som helst melde deg av dette. Dette er helt gratis.

Salgspant/Betalingsvilkår


Ubrimedical.no har salgspant i de solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jfr. pantelovens §3-14 flg.

Endring i vilkårene


Ubrimedical.no forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, som følge av endringer i lovgivningen.

Levering til Svalbard


Vi kan dessverre ikke levere varer til Svalbard og Jan Mayen

Vi tenker miljø


For å spare miljøet, ligger ikke angrettskjema i pakken dere mottar. Dette akseptere dere ved å handle hos oss. Våre angrerettskjema sendes pr. e-post sammen med leveringsbekreftelsen.

Kjøp av Gavekort


Gavekort kjøpt hos oss har en varighet på 1 år dersom ikke annet opplyses. Vær obs på at gavekort ikke kan betales med et annet gavekort ,eller kjøpes med rabattkode. Denne type ordre vil bli kansellert, og en eventuell innbetaling vil bli tilbakebetalt.