Trio Elisse® Barrierefilm

Daglig påføring og fjerning av stomibandasjer kan være en belastning for huden. Har du rød, sår og kløende hud? Har andre barrierefilmer gitt deg ytterligere hudirritasjon? Da kan Trio Elisse® Barrierefilm være det du trenger. 

Trio Elisse®  har en allergivennlig silikonformel som beroliger rød og sår hud, og lindrer kløe.Trio Elisse® skaper en pustende barriere mellom stomibandasje og hud. Den  beskytter huden mot belastning når du fjerner bandasjen. Denne barrieren beskytter også huden mot kroppsvæsker, noe som kan forårsake ytterligere sakde hvis den kommer i kontakt med allerede skadet hud. Silikonformelen beroliger aktivt huden når den påføres, og hjelper med å stoppe ømhet og kløe over tid. Siden den ikke bygger seg opp i lag som andre hudbarrierer trenger du ikke å skrubbe huden for å få få den av. 

Hvorfor bruke Silikon?

Trio Elisse® bruker en unik silikonformel som er utviklet sammen med pasienter og klinikere, for å øke livskvaliteten for stomister over hele verden. I motsetning til andre barrierefilmer som er tilgjengelige i dag, er denne silikonformelen allergivennlig og lar huden få puste naturlig. Det lindrer også rød og kløende hud aktivt under bruk, og lar den peristomale huden din gro.

Be om en prøve av Trio Elisse® i dag, og prøv silikon selv!