Gjør regelmessige posebytter huden din rød og sår? Svir andre barrierefilmer, eller forårsaker de ytterligere irritasjon?

Høres det kjent ut? Trio har utviklet verdens første barrierefilm med en unik patentert silikonformel.

Trio Elisse® Smertefrie Barrierefilm har en allergenfri silikonformel som skaper en beskyttende barriere mellom stomiplaten og huden din. Den beskytter huden mot belastning forårsaket av regelmessig fjerning av stomibandasje. Hvis stomiinnhold kommer i direkte kontakt med hud som allerede er sår og skadet kan det forårsake ytterligere irritasjon, så Elisse beskytter også huden mot skadelige kroppsvæsker. 

Trio var ikke fornøyd med "bare" å beskytte huden. De gikk et skritt videre for å sikre at formelen i barrierefilmen også aktivt beroliger huden, og over tid hjelper til med å stoppe ømhet og kløe. Den raske tørketiden betyr at du kan bygge opp lag hvis du trenger det, men den etterlater ikke klissete rester som du må skrubbe av før du bytter pose. 

Trio Elisse® er også tilgjengelig som servietter.  Bruk Elisse servietter etter å ha fjernet stomiposen og vasket området rundt stomien. Elisse beroliger, beskytter og gjør huden klar for ditt neste stomiprodukt. 

 

 .........................................................................................................................................................................

Produktnavn 

TR 203   Elisse Servietter - 30 servietter i pakken 

TR 204   Elisse spray - 50 ml

Produktene er tilgjengelige på blåresept.

..........................................................................................................................................................................

I denne videoen kan du se hvordan du bruker Trio Elisse.

 

 

 

Trio Elisse fordeler

  • Forebygger hudskader ved å forhindre kroppsvæsker fra å komme i kontakt med huden.
  • Beskytter huden fra belastningen ved regelmessige bandasjebytter - skaper en barriere mellom huden og stomibandasjen.
  • Lar huden få puste naturlig under bruk - forbedret hudhelse
  • Beroliger irritert hud - den unike silikonformelen beroliger rød og kløende peristomal hud
  • Beskytter i opptil 100 timer!
  • Ingen skadelige kjemikalier
  • Smertefri påføring
  • Retningsbestemt spraymønster som kun sprayer der du ønsker - lite svinn. 

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller vareprøver. Vi gir veiledning over telefon og svarer på spørsmålene du måtte ha om stomi, bruk og påføring av våre stomiprodukter.

Du treffer oss på tlf. 92 11 72 67 og e-post, post@ubrimedical.no.