Sliter du med å få en god natts søvn fordi du våkner for å tømme posen? Har du aldri sovet natten gjennom fordi du er bekymret for lekkasjer?

Høres det kjent ut? Trio har utviklet et livsstilsendrende gel- og luktkontrollsprodukt!

Trio Pearls® gel- og luktkontrollposer hjelper deg med å få mer kontroll over væskeinnholdet i posen. Pearls puttes oppi stomiposen. De superabsorberende gel-krystallene begynner å absorbere tynt stomiinnhold, og gjør væsken i posen til en gel med tykkere konsistens. 

Absobering av overflødig væske hjelper også til med å forhindre at det slippes ut væske som lekker under hudplaten f. eks når du legger deg om natten. Gel konsistensen hindrer filteret i å tette seg, og gelen lar deg flate ut innholdet på posen slik at du får en mindre "bulkete" pose. 

Pearls hjelper ikke bare på tynt stomiinnhold. Den organiske forbindelsen i hver pose er spesielt rettet mot lukt, og absorberer aktivt luktmolekyler og gasser. Trio Pearls kan hjelpe deg å overkomme frykten og bekymringen for lukt og lekkasje som mange stomiopererte opplever.  Trio Pearls fantastiske lille pose kan gi deg livsstilen du ønsker!

..........................................................................................................................................................................

Produktnavn

TR 205   Trio Pearls   

Boks med 100 porsjonsposer

Produktet er godkjent for refusjon og tilgjengelig på blåresept

............................................................................................................................................................................................................

I denne videoen kan du se hvordan du bruker Trio Pearls.

 

Trio Pearls fordeler

  • Absorberer aktivt lukt
  • Forhindrer tilstopping av filter og bidrar til å forlenge effektivitet
  • Forebygger lekkasjer ved å absorbære væske
  • Gjør posen mer diskret ved at den enklere kan "flates" ut
  • Enklere og mer hygienisk tømming enn med flytende stomiinnhold
  • Gelen misfarger ikke klær eller toalett
  • Gir sikkerhet over lange perioder, som for eksempel på natten
  •  Perfekt på reise, flyturer, trening/aktivitet og sosiale tilstelninger som teater og restaurantbesøk

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller vareprøve. Vareprøvene kommer i en praktisk zip-lock pose med 5 porsjonsposer. Vi gir veiledning over telefon og svarer på spørsmålene du måtte ha om stomi, bruk og påføring av våre stomiprodukter.

Du treffer oss på tlf. 92 11 72 67 og post@ubrimedical.no.