Gå til innholdet

Astrid om Comfizz Level 2

 

Visste du at brokk kan oppstå flere år etter stomioperasjonen? Bruker du støttebelte og passer du på å være bevisst i hverdagen? Vår produkttester Astrid er colostomioperert og vet godt hvordan det er å leve med et brokk. Hun utviklet brokk 3 mnd etter operasjon, etter å ha løftet for tungt, for tidlig. Hun var ikke flink nok til å bruke brokkbelte slik at brokket raskt vokste seg stort. 

"Hei, jeg heter Astrid Grimsmo og var så heldig å få teste Comfizz Level 2. Jeg er 63 år og har hatt colostomi siden april 2017. Født , oppvokst og bor fremdeles i byen med fire land blant holmer og skjær, nordvest kuling og sol etter som det passer slik for værguden . Og storhavet er like i nærheten, nemlig vakre Kristiansund.

 

 

Vanskelig å finne brokkbelte som er behagelig

Jeg ønsket å prøve Comfizz Level 2 fordi jeg var så innmari lei av å ikke finne ett brokkbelte som var sånn noenlunde behagelig å bruke. Har mistet tellingen på hvor mange jeg har prøvd. Må bruke kompresjon fordi jeg har en ganske stor brokk. 

 

"..som et annet liv enn brokkbelte!"

Jeg hadde igrunnen ingen forventninger, ville prøve de først, men, jeg forventet at de skulle komprimere mer enn Level 1 selvfølgelig og at de skulle være behagelig å gå med. Og må si jeg ble veldig positivt overrasket fra dag en. Litt trang å få på seg, men når den er kommet på plass så var det som et annet liv enn å bruke brokkbelte. Om det er noe som kan endres så må det være at jeg kunne tenkt meg ennå litt mer kompresjon. Ellers er den helt perfekt.
 

Det jeg passer på i og med jeg har så stor brokk, er at etter hver gang jeg har tatt den av så legger jeg meg på sengen og passer på at tarmene er inne. Samme som jeg har gjort da jeg brukte brokkbelte. Litt tungvint, men må man så må man.

Jeg prøvde å ta et bilde av brokken og et med Comfizz Level 2, men det var ikke lett. Et lite inntrykk på hvor stor brokken er får dere jo. Og man ser også hvor mye mindre den er med Comfizz Level 2 , selv om jeg da ikke hadde fått bokseren helt opp. Det var ikke store forskjellen på brokkbelte og Level 2. Med boxer 92 cm. Med belte 90 cm. Målte der det var tykkest. 

Kan forresten legge til at jeg har permanent kateter med tappekran. Og med den bokseren fikk jeg gjemt tappekranen like under kanten mye bedre enn en vanlig truse. Den ligger der og faller ikke ned.

 Les mer om Comfizz Level 2 her.

Adresse
Nedre Kongerød 39, 3737 Skien
Telefon
921 172 67
E-postadresse
post@ubrimedical.no
Foretaksregisteret
916 938 918
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business