Gå til innholdet

Er produktene dine fortsatt "perfekte" for deg?

 

 

Ting endrer seg. Folk forandrer seg. Enten det er vektøkning eller vekttap, økende alder eller livsstilsendringer, kan alle disse påvirke størrelsen og formen på stomien din - noe som påvirker passformen til posen. Som vi alle vet kan en velsittende pose hjelpe deg med å unngå uønskede problemer som lekkasjer og sår hud. Her er våre beste produktanbefalinger og noen gode tips for å finne den perfekte passformen.  

 

Skap en barriere med Genii™ Tetningsring

 

Hvis posen ikke passer, kan stomiinnhold bli liggende på huden din og forårsake rødhet og irritasjon under platen. Genii™ tetningsring beskytter huden ved å gi en tettsittende passform. Den er rask og enkel å påføre, den strekker seg ganske enkelt rundt stomien, uten behov for oppvarming, og trekkes deretter tilbake for å gi en tilpasset passform. 

 

Forsegle åpningene med Genii™ Tetningsring Konveks

 

Groper, arr og ujevn hud rundt stomien kan være årsaken til lekkasjer. GeniiKonveks tetningsring legger seg mykt inn i alle kriker og kroker, for å danne en tett forsegling, samtidig som den hjelper stomiinnholdet å komme ut i stomiposen.

 

Ekstra sikkerhet med Genii™ Plateforlengere

 

Svekket posefeste kan oppstå hvis du har et brokk, et høyt fysisk aktivitetsnivå eller beveger deg mye i løpet av natten. GeniiPlateforlengere er designet for å sitte rundt kantene av platen og skape en myk, fleksibel, usynlig kant som tilpasser seg din kroppsform og gir deg ekstra sikkerhet.

 

5 tips for å finne den perfekte passformen

 

Dårlig passform føre til lekkasjer, sår hud og usikkerhet. Her er fem ting som kan påvirke posens vedheft og noen tips om hvordan du velger de riktige produktene for å oppnå best passform.  

 

1. Opp og ned – Rett etter operasjonen vil stomien din være ganske hoven, men vil etter hvert reduseres i størrelse. Over tid vil det fortsette å svinge ettersom kroppen din endrer seg. Det er viktig å regelmessig måle stomien og sjekke størrelsen på hullet i platen for å få best mulig passform.

Ubri anbefaler: Genii™ Tetningsring

 

2. Inn og ut – Vedheft kan også påvirkes av kroppsform og om stomien er flat mot huden eller står godt ut fra hudnivå. En lav eller innsunken stomi kan være mer egnet for et konveks produkt.  Ubri anbefaler: Genii™ Konveks Tetningsring

 

3. Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet – Hvor er stomien din plassert? Hvis den er nær navelen, i linjen hvor du bøyer deg, eller hvis du har et brokk, kan dette forårsake problemer med vedheft.  Ubri anbefaler: Genii™ Plateforlenger

 

4. Hudhelse– Hyppige posebytter kan føre til rød, sår hud som igjen kan påvirke stomiposens evne til å feste skikkelig til huden. Kaldere vær kan tørke ut huden og gjøre endringer ubehagelig. En klebefjerner og barrierespray designet for sensitiv hud kan hjelpe deg med å holde huden sunn og frisk.  Ubri anbefaler: En kombinasjon av Elite® and Elisse®.

 

Trenger du mer hjelp?

Ønsker du flere råd om noen av våre produkter, ta kontakt. Vi er tilgjengelige fra kl 0900-1600, for å gi deg hjelp og støtte. Ring oss på tlf 921 17 267 eller send e-post til post@ubrimedical.no.

Adresse
Nedre Kongerød 39, 3737 Skien
Telefon
921 172 67
E-postadresse
post@ubrimedical.no
Foretaksregisteret
916 938 918
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business